ATLETICO MADRID

Kaartjes & de dag van de wedstrijd

Kaartje Atletico Madrid


Dus u wilt naar een Ateltico Madrid wedstrijd? Hoe komt u aan Atletico Madrid tickets? U wilt niet te veel betalen voor uw tickets? Hier vindt u de antwoorden!

Als u uw Atletico Madrid kaartjes eenmaal hebt, vergeet dan niet de Stadion gids te bekijken!


Atletico Madrid kaartjes

Er zijn een aantal manieren om aan tickets te komen:

  • Via internet - op de website van de club, de verkoop start om 11.00 uur op de maandag voor de wedstrijd. Dit zijn - Official Atletico Madrid Kaartjes.
  • Resale Tickets - Op de wedstrijddag in de 3-4 uur voorafgaand aan kick off zijn er een aantal mensen in de bars aan de westzijde van het stadion of op de Puerta de Toledo-weg naar het stadion die tickets ‘her-verkopen’. Deze tickets kosten gemiddeld 20 tot 50% meer dan normaal, voor wedstrijden waar Real Madrid of Barcelona aan meedoen zijn de prijzen astronomisch.
  • Pakketten - reisbureaus bieden zogenaamde pakketten aan, waarbij een toegangskaartje wordt gecombineerd met iets anders, dit kan een vlucht zijn, een hotelkamer of een maaltijd. Ook hierbij geldt: hoe populairder de wedstrijd, des te hoger de prijs.

Atletico Madrid Tickets:

De prijzen van Atletico Madrid tickets starten rond de 30 euro en kunnen oplopen tot maximaal 120 euro. U wordt geadviseerd niet meer dan 60 euro voor een ticket voor een wedstrijddag te betalen.

Atletico Madrid: de dag van de wedstrijd

Er gaat niks boven de sfeer die heerst op een groot sportevenement! Als u de volgende adviezen opvolgt weet u zeker dat u een fijne dag heeft!

  • Kom op tijd – ongeveer 3 uur voor de wedstrijd start is het best
  • Drank – zorg ervoor dat u niet dronken bent als u het stadion ingaat, want de kans is groot dat u het stadion niet in mag als u niet nuchter bent
  • Drinken – plastic flessen mogen mee het stadion in als de dop van de fles is en er minder dan 500ml vloeistof in de fles zit
  • Kleding – zorg ervoor dat u weet wat de kleuren van de tegenstander zijn….en draag deze kleuren vervolgens niet
  • Voetbalshirts – draag niet de shirts/sjaals/petjes van andere clubs
  • Zingen – zing niet de liederen van andere clubs
  • Winkelen – kleine kraampjes buiten het stadion verkopen een mix van officiële en onofficiële souvenirs.

Atletico madrid Matchday Tip: als u Aletico Madrid souvenirs wil kopen, doe dat dan ná de wedstrijd. De verkopers die er dan nog zijn willen hun handelswaar meestal wel voor een lagere prijs verkopen dan voor de wedstrijd. Ook mogen sommige souvenirs niet mee het stadion in. Denk aan glazen etc..


Atletico Madrid Kaartje Uefa 2008


[Atletico Madrid Stadion] [Madrid Sport ENG] [Atletico Madrid Geschieden]


Madrid Card Madrid Vision Hop On Hop Off Bus Tour Madrid City Tour and Bernabau Stadium - Real Madrid Football Club Panoramic Madrid City Sightseeing Tour Madrid Airport Private Arrival Transfer Madrid Tapas Night Walking Tour Rail Tour to Toledo by AVE Train